Aplikace modelu Národní ceny ČR za CSR ve vybrané organizaci - Zelinka, Jan; Plášková, Alena, 1949-; Hykš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této práce je analýza a hodnocení vybrané organizace pro Národní cenu ČR za CSR. V řešení byla vypracována podkladová zpráva společně s managementem. Dále proběhla analýza dle hodnotícího formuláře respektující model Committed to Sustainability a byla sepsána zpětná zpráva, která poskytuje organizace kroky, jež zvýší úroveň pro další budoucí hodnocení v oblasti ekonomické udržitelnosti, životního prostředí a sociální odpovědnosti. Práce je ukončena bodovým vyhodnocením a závěrem.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses