Marketingová online komunikace rezervačního portálu - Bartůňková, Vendula (2017)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou online marketingové komunikace v odvětví online rezervačních portálů. Předkládaná práce je uvozena vysvětlením teoretických pojmů souvisejících s praktickou částí práce. Hlavním cílem této diplomové práce je popis, zhodnocení a následná analýza online marketingové komunikace vybraného rezervačního portálu. Souhrnným výstupem analýz je podání návrhů na zlepšení stávajících aktivit společnosti Booking.com v České republice. Doporučení se týkají především online marketingové komunikace a prodejní strategie.