Marketingová online komunikace rezervačního portálu - Bartůňková, Vendula; Procházková, Markéta; Horák, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou online marketingové komunikace v odvětví online rezervačních portálů. Předkládaná práce je uvozena vysvětlením teoretických pojmů souvisejících s praktickou částí práce. Hlavním cílem této diplomové práce je popis, zhodnocení a následná analýza online marketingové komunikace vybraného rezervačního portálu. Souhrnným výstupem analýz je podání návrhů na zlepšení stávajících aktivit společnosti Booking.com v České republice. Doporučení se týkají především online marketingové komunikace a prodejní strategie.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses