Motivační systém v organizaci - Říhová, Eliška (2017)
Předložená bakalářská práce je zaměřena na problematiku motivace zaměstnanců. Cílem je zjistit spokojenost zaměstnanců ve společnosti LIŠKAEXPERT s benefity, které jsou jim poskytovány. V teoretické části je vysvětlen pojem motivace a další pojmy, které s tématem úzce souvisí. Podrobněji se teoretická část zabývá motivačním systémem v organizaci, jednotlivými teoriemi motivace, které pohlížejí na motivaci z různého úhlu pohledu. Praktická část je věnována spokojenosti zaměstnanců s benefity. Je proveden výzkum na základě dotazníkového šetření, respondenti jsou právě zaměstnanci společnosti LIŠKAEXPERT. Na základě průzkumu byly zjištěny výsledky a navržena možná řešení, která povedou ke zvýšení spokojenosti jejich zaměstnanců.