Motivační systém v organizaci - Říhová, Eliška; Legnerová, Kateřina, 1965-; Odvárková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Předložená bakalářská práce je zaměřena na problematiku motivace zaměstnanců. Cílem je zjistit spokojenost zaměstnanců ve společnosti LIŠKAEXPERT s benefity, které jsou jim poskytovány. V teoretické části je vysvětlen pojem motivace a další pojmy, které s tématem úzce souvisí. Podrobněji se teoretická část zabývá motivačním systémem v organizaci, jednotlivými teoriemi motivace, které pohlížejí na motivaci z různého úhlu pohledu. Praktická část je věnována spokojenosti zaměstnanců s benefity. Je proveden výzkum na základě dotazníkového šetření, respondenti jsou právě zaměstnanci společnosti LIŠKAEXPERT. Na základě průzkumu byly zjištěny výsledky a navržena možná řešení, která povedou ke zvýšení spokojenosti jejich zaměstnanců.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses