Systém odměňování ve firmě Eclipse Print a.s. - Šerá, Zuzana (2017)
Hlavním cílem této práce je analýza systému odměňování ve firmě Eclipse Print a.s. a na základě dotazníkového šetření posoudit spokojenost zaměstnanců s tímto systémem. Teoretická část bakalářské práce se zabývá hodnocením práce zaměstnanců, mzdovými formami a vlivem zaměstnaneckých výhod na daňový režim. Praktická část obsahuje představení a následnou analýzu současného systému odměňování společnosti Eclipse Print a.s. V závěru práce jsou interpretovány výsledky analýzy a návrhy na zlepšení systému, které by mohly pomoci optimalizovat nedostatky ve společnosti.