Systém odměňování ve firmě Eclipse Print a.s. - Šerá, Zuzana; Legnerová, Kateřina, 1965-; Frolcová, Bohumíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Hlavním cílem této práce je analýza systému odměňování ve firmě Eclipse Print a.s. a na základě dotazníkového šetření posoudit spokojenost zaměstnanců s tímto systémem. Teoretická část bakalářské práce se zabývá hodnocením práce zaměstnanců, mzdovými formami a vlivem zaměstnaneckých výhod na daňový režim. Praktická část obsahuje představení a následnou analýzu současného systému odměňování společnosti Eclipse Print a.s. V závěru práce jsou interpretovány výsledky analýzy a návrhy na zlepšení systému, které by mohly pomoci optimalizovat nedostatky ve společnosti.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses