Společenská odpvoědnost společnosti Kaufland Česká republika - Schubertová, Sabina; Plášková, Alena, 1949-; Martinov, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnotit stav CSR ve společnosti Kaufland Česká republika v.o.s. a navrhnout zlepšení na základě vnitřní analýzy a na základě dotazníku se zákazníky a zaměstnanci. V teoretické části je vysvětlen pojem CSR, vývoj a současný stav společenské odpovědnosti a přínosy zavedení CSR do strategie podniku. Dále je v mé práci popsán způsob, jakým se provádí analýza CSR dané organizace a jakým způsobem se CSR implementuje do strategie podniku. V praktické části je zmíněna historie a současný stav společnosti Kaufland Česká republika v.o.s. a jeho aktivity v oblasti společenské odpovědnosti. V této části je také provedena vnitřní analýza stavu CSR a popsány výsledky dotazníkového průzkumu se zaměstnanci a zákazníky. Na závěr je navrhnuto řešení zjištěných nedostatků.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses