Stanovení kalkulací v podniku Máslové trubičky, s.r.o - Marešová, Irena; Svobodová, Hana, 1961-; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá kalkulací nákladů ve společnosti Máslové Trubičky s.r.o. ve Znojmě. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zaobírá základními pojmy ohledně kalkulací a analýzou bodu zvratu. V praktické části je stručně popsána společnost a následně jsou analyzována nasbíraná data pro potřeby kalkulace nákladů a bodu zvratu. V dalším oddílu praktické části jsou sestavovány kalkulace přímých nákladů a kalkulace režijních nákladů, kde jsou porovnávány různé kalkulační metody. Na závěr jsou shrnuty zjištěné výsledky a navrhnuta určitá doporučení.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses