Analýza společnosti Visa - Šlehoferová, Kristýna; Veselá, Jitka; Fučík, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnocení potenciálu společnosti Visa do budoucna a určení vnitřní hodnoty její akcie. Pro tyto účely používám fundamentální analýzu, kterou prověřuji, zda je společnost kvalitní a zda má podhodnocené či nadhodnocené akcie. Jednotlivé kapitoly sledují globální, odvětvovou a firemní analýzu, v které je i stanovení vnitřní hodnoty akcie pomocí dividendového diskontního modelu, modelu cash flow to equity a historických modelů. Fundamentální analýzou je zjištěno, že společnost má potenciál do budoucna, ale v současné době má nadhodnocené akcie na trhu.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses