Externí komunikace v organizaci Junák - Český skaut z.s. - Chalupová, Hana (2017)
Bakalářská práce pojednává o práci s externími dobrovolníky ve skautském středisku Přelouč. Cílem práce je zjistit, jak zaujmout studenty gymnázia činností přeloučského střediska, tak aby se chtěli zapojit do dobrovolnické činnosti. Jednotlivé teoretické kapitoly se zabývají generací Z, prací s dobrovolníky, neziskovými organizacemi, konkrétně Junákem. V praktické části je popsán výzkum v podobě dotazníkového šetření, analýza výsledků výzkumu a doporučení pro skautské středisko.