Externí komunikace v organizaci Junák - Český skaut z.s. - Chalupová, Hana; Králová, Tereza, 1978-; Kašparová, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce pojednává o práci s externími dobrovolníky ve skautském středisku Přelouč. Cílem práce je zjistit, jak zaujmout studenty gymnázia činností přeloučského střediska, tak aby se chtěli zapojit do dobrovolnické činnosti. Jednotlivé teoretické kapitoly se zabývají generací Z, prací s dobrovolníky, neziskovými organizacemi, konkrétně Junákem. V praktické části je popsán výzkum v podobě dotazníkového šetření, analýza výsledků výzkumu a doporučení pro skautské středisko.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses