Analýza logistických procesů firmy ESAB CZ, s.r.o., člen koncernu - Martinec, Pavel (2017)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na logistické procesy firmy ESAB CZ, s.r.o., člen koncernu. Práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické části jsou popsány základní pojmy logistiky, historie a procesy, které se vztahují k další části této práce. Tou je část praktická, kde je popsána vybraná firma, její logistické procesy, činnosti, a také prostředky, které využívá. Cílem je analyzovat procesy a činnosti firmy a na základě této analýzy najít její nedostatky. Poté je navrženo řešení těchto nedostatků.