Analýza logistických procesů firmy ESAB CZ, s.r.o., člen koncernu - Martinec, Pavel; Mervart, Michal, 1977-; Holeček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na logistické procesy firmy ESAB CZ, s.r.o., člen koncernu. Práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické části jsou popsány základní pojmy logistiky, historie a procesy, které se vztahují k další části této práce. Tou je část praktická, kde je popsána vybraná firma, její logistické procesy, činnosti, a také prostředky, které využívá. Cílem je analyzovat procesy a činnosti firmy a na základě této analýzy najít její nedostatky. Poté je navrženo řešení těchto nedostatků.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses