Analýza řízení pracovního výkonu v organizaci - Mrázová, Kateřina (2016)
Bakalářská práce se zabývá analýzou systému řízení pracovního výkonu ve společnosti Dům zahraniční spolupráce p.o. Hlavním cílem bakalářské práce je analýza a zhodnocení systému řízení pracovního výkonu ve společnosti a následná formulace případných návrhů na jeho optimalizaci. Hlavními zdroji analýzy systému jsou rozhovory se zaměstnanci, interní dokumentace a kvantitativní dotazování zaměstnanců prostřednictvím dotazníků. Podle zjištěných výsledků byly identifikovány silné a slabé stránky systému. Na základě komparace teoretických poznatků a principů řízení pracovního výkonu se zjištěnými výsledky, lze souhrnně systém řízení pracovního výkonu ve společnosti označit za správně nastavený.