Efektivita komunikačních prostředků ve skupině externích pracovníků organizace. - Rogos, Jan; Surynek, Alois, 1954-; Kolářová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práce popisuje interní komunikaci ve skupině externích zaměstnanců, především se soustředí na analýzu efektivity dvou hlavních komunikačních prostředků v konkrétním útvaru organizace. Nejprve je obecně popsána interní komunikace v oblasti virtuálních pracovních týmů. Následně se dívá na situaci do útvaru webového obsahu specifického internetového obchodu. Hlavní část představuje zkoumání efektivity komunikačních prostředků, zejména pak změny dané efektivity po čtyřměsíční pauze v používání. K provedení šetření byla použita analýza interních dat společnosti. V závěru práce jsou zkoumané jevy vyhodnoceny.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses