Komparace péče o zaměstnance v oblasti služeb a výroby - Příhodová, Daniela; Němec, Otakar; Súkopová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem bakalářské práce je porovnání péče o zaměstnance v oblasti služeb a výroby. Zastupující podnik v oblasti služeb je Aquapalace Hotel Prague. Čtyřhvězdičkový hotel nedaleko Prahy. V oblasti výroby Škoda Electric a.s. Podnik zabývající se výrobou trolejbusů a elektrických komponent pro vlakové a příměstské dopravní prostředky, sídlíci v Plzni. Teoretická část je věnována pracovním podmínkám, rozvoji a vzdělávání zaměstnanců, odměňování a benefitům. Na základě rozhovorů se zástupci Aquapalace Hotel Prague a Škoda Electric a.s. v praktické části uvádím, jaké jsou pracovní podmínky v daných podnicích, jak probíhá vzdělávání a odměňování zaměstnanců v reálné praxi a jaké benefity tyto podniky nabízí.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses