Finanční benchmarking - Formánek, Daniel; Neumaierová, Inka, 1960-; Plincnerová, Karin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Předmětem této bakalářské práce je finanční benchmarking společnosti MORIS Design s.r.o. Cílem je prozkoumat finanční situaci společnosti a porovnat podnik s odvětvími, do kterých podnik spadá podle klasifikace CZ-NACE. To vše s využitím finanční analýzy INFA. První část se teoreticky zaměřuje na metodiku finanční analýzy. Druhá část konkrétně rozebírá ekonomickou stránku společnosti MORIS Design s.r.o. a provádí jeho finanční benchmarking. V třetí závěrečné části dochází ke shrnutí situace podniku, jeho silných a slabých stránek, a zároveň k návrhu řešení problémů, které tato finanční analýza diagnostikovala.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses