Systém vzdělávání ve společnosti OVB Allfinanz, a.s. - Červenková, Anna (2017)
Předložená bakalářská práce se věnuje analýze vzdělávacího systému ve vybrané společnosti OVB Allfinanz, a.s. Pro lepší orientaci je rozdělena na dvě hlavní části. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, které souvisejí s probíraným tématem. Následně je popsán proces vzdělávání v návaznosti na aktuální trendy v oblasti vzdělávání. V praktické části byla provedena charakteristika společnosti a vysvětlení a popsání jednotlivých školení. Rovněž bylo provedeno dotazníkové šetření, jehož záměrem bylo srovnat interní a externí školení, zjistit rozdíly a navrhnout případná opatření vedoucí ke zlepšení systému vzdělávání.