Systém vzdělávání ve společnosti OVB Allfinanz, a.s. - Červenková, Anna; Palíšková, Marcela, 1961-; Hrnčířová, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Předložená bakalářská práce se věnuje analýze vzdělávacího systému ve vybrané společnosti OVB Allfinanz, a.s. Pro lepší orientaci je rozdělena na dvě hlavní části. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, které souvisejí s probíraným tématem. Následně je popsán proces vzdělávání v návaznosti na aktuální trendy v oblasti vzdělávání. V praktické části byla provedena charakteristika společnosti a vysvětlení a popsání jednotlivých školení. Rovněž bylo provedeno dotazníkové šetření, jehož záměrem bylo srovnat interní a externí školení, zjistit rozdíly a navrhnout případná opatření vedoucí ke zlepšení systému vzdělávání.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses