Výběr a adaptace pracovníků ve společnosti ZOOT a.s. - Havlíčková, Michaela (2017)
Bakalářská práce se zabývá problematikou výběru a adaptace pracovníků v obchodní společnosti ZOOT.cz. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá popisem a vysvětlením obecných metod a postupů, které se týkají dané problematiky. Praktická část se věnuje problematice výběru a adaptace pracovníků v této společnosti. Na úvod praktické části je společnost krátce představena a poté jsou popsány metody a procesy, které daná společnost při výběru a adaptaci pracovníků využívá. V praktické části se vychází z rozhovorů s vedoucí výdejny, z rozhovoru s personalistkou z personální agentury INDEX NOSLUŠ, interních materiálů a webových stránek společnosti, ale hlavně z informací, které byly poskytnuty manažerem personálního oddělení společnosti. Cílem práce je celkové zhodnocení systému výběru a adaptace pracovníků v obchodní společnosti ZOOT a.s., přínosem práce je následné navržení řešení pro optimalizaci stávajícího systému.