Výběr a adaptace pracovníků ve společnosti ZOOT a.s. - Havlíčková, Michaela; Palíšková, Marcela, 1961-; Šmíd, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce se zabývá problematikou výběru a adaptace pracovníků v obchodní společnosti ZOOT.cz. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá popisem a vysvětlením obecných metod a postupů, které se týkají dané problematiky. Praktická část se věnuje problematice výběru a adaptace pracovníků v této společnosti. Na úvod praktické části je společnost krátce představena a poté jsou popsány metody a procesy, které daná společnost při výběru a adaptaci pracovníků využívá. V praktické části se vychází z rozhovorů s vedoucí výdejny, z rozhovoru s personalistkou z personální agentury INDEX NOSLUŠ, interních materiálů a webových stránek společnosti, ale hlavně z informací, které byly poskytnuty manažerem personálního oddělení společnosti. Cílem práce je celkové zhodnocení systému výběru a adaptace pracovníků v obchodní společnosti ZOOT a.s., přínosem práce je následné navržení řešení pro optimalizaci stávajícího systému.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses