Hodnocení finanční strategie KASKO spol. s r.o. - Pěničková, Veronika; Štamfestová, Petra, 1984-; Dytrych, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této bakalářské práce je komplexní zhodnocení finanční strategie společnosti KASKO spol. s r.o. v letech 2011 - 2015. Práce se dělí do dvou hlavních částí. V první části, části teoretické, jsou definovány obecné postupy a metody pro hodnocení finančního situace podniku. Druhá část práce, část praktická, obsahuje konkrétní výpočty absolutních a poměrových ukazatelů, Du Pont analýzu, srovnání s odvětvím a bankrotní a bonitní model. Závěr práce slouží jako shrnutí výsledků celé práce.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses