Podnikatelský plán společnosti zabývající se hydrografickým potiskem předmětů - Dubanský, Vladimír; Špička, Jindřich, 1981-; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Předmětem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu pro společnost, která se zabývá hydrografickým potiskem předmětů. V teoretické části jsou charakterizovány pojmy podnikání, podnikatele a právní formy podnikání. Dále se teoretická část zabývá podnikatelským plánem, především jeho strukturou. V praktické části jsou poznatky z teoretické části aplikovány na sestavení konkrétního podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje popis podniku, strategickou analýzu, marketingový a finanční plán podniku. Závěr shrnuje předpoklady úspěšnosti projektu, rizika projektu a doporučení pro podnikatele.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses