Návrh informačního systému pro osobní trenéry - Matoušová, Zuzana (2017)
V této práci je navržen informační systém pro osobní trenéry na základě požadavku zákazníka. Návrh je zaměřen především na specifikaci sytému z pohledu uživatele. Nejprve je proveden sběr uživatelských požadavků a nadále je sestaven Use Case diagram a sepsána jeho specifikace. Pro návrh struktury databáze je využito ER diagramu. V závěrečné části se nachází odhad vhodné evoluce systému a ekonomická analýza příjmů z reklam.