Návrh informačního systému pro osobní trenéry - Matoušová, Zuzana; Přibyl, Vladimír; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
V této práci je navržen informační systém pro osobní trenéry na základě požadavku zákazníka. Návrh je zaměřen především na specifikaci sytému z pohledu uživatele. Nejprve je proveden sběr uživatelských požadavků a nadále je sestaven Use Case diagram a sepsána jeho specifikace. Pro návrh struktury databáze je využito ER diagramu. V závěrečné části se nachází odhad vhodné evoluce systému a ekonomická analýza příjmů z reklam.
Vedoucí práce: Vladimír Přibyl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: informační systémy; management [obor dipl. práce]; Use Case; diplomové práce; information systems; master's theses