Strategická analýza - Čížek, Jan; Krause, Josef, 1978-; Sieber, Patrik, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tématem bakalářské práce je strategická analýza podniku Pivovar Vysoký Chlumec a.s. Cílem práce je zhodnocení pozice, ve které se firma nachází a pomocí různých nástrojů strategické analýzy se pokusit o doporučení do budoucna směřující k jejímu rozvoji. Ke zhodnocení aktuální pozice bylo využito metod analýzy PEST, Porterova modelu pěti sil, VRIO analýzy, finanční analýzy a SWOT analýzy, která shrnuje celkovou strategickou analýzu a na jejímž základě je formulováno strategické doporučení do budoucna, které by mělo pomoci společnosti na trhu s pivními výrobky. Tyto strategie se dále mohou stát inspirací pro management a plánování rozvoje společnosti.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses