Personální marketing amatérského divadla - Hejduková, Lenka; Černá, Jitka, 1961-; Štědroň, Bohumír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářské práce je zaměřena na problematiku získávání nových členů do amatérských divadelních spolků. Cílem bakalářské práce je zjistit jaké motivační faktory jsou pro něj podstatné. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy problematiky marketingu divadla a personálního marketingu. V metodologické části je popsána metoda optimalizace benefitů. Pomocí této metody jsou hledány rozdílné pohledy na problematiku náboru a motivace působení v divadelním souboru mezi členy divadla a jeho vedením. K zjišťování údajů bylo použito marketingového výzkumu, na základě kterého bylo provedeno dotazníkové šetření. Přínosem této bakalářské práce je navrhnout efektivní postup při náboru nových členů do amatérských divadel. Výsledek bakalářské práce je zvýšení počtu nově příchozích členů do divadla.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses