Ochrana spotřebitele v oblasti označování potravin v České republice - Fialová, Andrea; Horová, Olga; Tománková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit vnímání, důležitost a znalosti v oblasti označování potravin veřejnosti v České republice. Teoretická část se nejdříve zaměřuje na vysvětlení pojmů souvisejících s touto problematikou, právní úpravu a všeobecné požadavky na označování potravin. Praktická část je tvořena vlastním výzkumem na základě dotazníkového šetření. Výzkum je rozdělen na dvě části. První část se zaměřuje na všeobecný zájem spotřebitelů o informace na potravinách, jejich preference informací při nákupu potravin a spokojenost se současným označováním. Druhá část si klade za cíl prověřit znalosti spotřebitelů spojené s touto problematikou.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses