Péče o zaměstnance ve společnosti MATRIX a.s. - Bezdíčková, Michaela (2017)
Tématem bakalářské práce je péče o pracovníky. Teoretická část obsahuje vymezení problematiky péče o zaměstnance a bližší seznámení s oblastmi, které do této problematiky spadají. Poznatky z teoretické části jsou pak dále využity jako východisko pro část praktickou., která se věnuje společnosti MATRIX a. s. a jejímu současnému systému péče o pracovníky. Cílem práce je zhodnotit aktuální nastavení péče o zaměstnance a zjistit, zda jsou zaměstnanci společnosti s tímto stavem spokojeni. Metody použité pro hodnocení stavu péče o zaměstnance jsou dotazníkové šetření mezi pracovníky vybrané divize a osobní rozhovory s kompetentními pracovníky. Přínosem práce je vyhodnocení zjištěných informací a na jejich základě navrhnout opatření, která by přispěla ke zlepšení systém péče o zaměstnance ve společnosti MATRIX a. s.