Péče o zaměstnance ve společnosti MATRIX a.s. - Bezdíčková, Michaela; Palíšková, Marcela, 1961-; Bárta, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tématem bakalářské práce je péče o pracovníky. Teoretická část obsahuje vymezení problematiky péče o zaměstnance a bližší seznámení s oblastmi, které do této problematiky spadají. Poznatky z teoretické části jsou pak dále využity jako východisko pro část praktickou., která se věnuje společnosti MATRIX a. s. a jejímu současnému systému péče o pracovníky. Cílem práce je zhodnotit aktuální nastavení péče o zaměstnance a zjistit, zda jsou zaměstnanci společnosti s tímto stavem spokojeni. Metody použité pro hodnocení stavu péče o zaměstnance jsou dotazníkové šetření mezi pracovníky vybrané divize a osobní rozhovory s kompetentními pracovníky. Přínosem práce je vyhodnocení zjištěných informací a na jejich základě navrhnout opatření, která by přispěla ke zlepšení systém péče o zaměstnance ve společnosti MATRIX a. s.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses