Vyhodnocení aktivit vybrané společnosti v oblasti CSR a udržitelného rozvoje. - Šturmová, Tereza; Plášková, Alena, 1949-; Pišťáková, Lubomíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této bakalářské práce je na základě zmapování aktivit v oblasti CSR a udržitelného rozvoje provést jejich analýzu a navrhnout zlepšení do budoucna pro konkrétní podnik. Teoretická část práce představuje koncept CSR, jsou popsány jednotlivé pilíře a jsou zmíněny i organizace zabývající se tímto tématem. V závěru první části jsou popsány další moderní přístupy včetně trvale udržitelného rozvoje, kterému je věnována větší pozornost. V praktické části práce je zhodnocena CSR strategie mezinárodní bankovní instituce BNP Paribas i v návaznosti na Cíle udržitelného rozvoje. Konkrétní aktivity české pobočky jsou porovnány s dalšími podobnými subjekty na trhu. Na základě provedeného srovnání jsou navržena zlepšení do budoucna.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses