Finančná analýza spoločnosti Samsung Electronics Slovakia, s.r.o. - Ocilka, Roman; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cieľom tejto bakalárskej práce je zhodnotiť finančnú aktivitu a zdravie podniku SAMSUNG Electronics Slovakia s. r. o. za roky 2012 až 2015 a to pomocou metód finančnej analýzy. Obsah mojej práce som rozdelil do dvoch nasledujúcich častí. Prvá časť reprezentuje súhrn teoretických pojmov, ktoré sú v druhej časti prakticky na podnik aplikované. V druhej časti, praktickej, sa zameriavam na aplikovanie konkrétnych čísel z účtovnej závierky na mnou vybrané finančné modely. V mojej bakalárskej práci som začal výpočtom horizontálnej a vertikálnej analýzy, pokračujem rozoberaním pomerových ukazovateľov a na koniec som sa zameral na bankrotné a bonitné modely. V závere mojej práce prinášam zhrnuté poznatky a odporúčania pre finančný management.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses