Chování hráčů u pokerových stolů - Beránek, Karel; Hubinková, Zuzana, 1971-; Kuncl, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce pojednává o chování hráčů pokeru, se kterými se lze setkat při hře pokeru. V práci se postupně zabývám neverbální komunikací, verbální komunikací a etikou pokerových hráčů. V části o neverbální komunikaci rozebírám jednotlivé části těla od nejdůležitějších pro čtení po nejméně důležité. Zabývám se také psychologickými efekty, které mohou značnou měrou ovlivnit chování hráčů. V části o verbální komunikaci se zaměřuji především na to, k čemu může verbální komunikace v pokeru sloužit a jak těchto poznatků využívat. V poslední části představuji problematiku etického chování. V praktické části využívám poznatků z mého vlastního výzkumu a také z poznatků hráčů, kteří byli ochotni podělit se se mnou o své vědomosti. V neposlední řadě využívám rozboru videa přístupných na YouTube.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses