Fiskální politika Ruské federace po roce 2008 - Isaeva, Anastasia; Soukup, Jindřich, 1955-; Kulbakov, Nikolay; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem mé bakalářské práce je vyhodnocení dopadů fiskálních opatření ruské vlády na ekonomiku státu jako celku a posouzení vlivu nadměrné daňové zátěže na podnikatelskou sféru. Obsahem teoretické části je vymezení základních pojmů dané problematiky, principy fungování a cíle fiskální politiky, funkce veřejných rozpočtů a informace o příjmech a výdajích státního rozpočtu. Součástí teoretické části je také struktura a vývoj veřejných rozpočtů Ruské federace po roce 2008. Praktická část zahrnuje analýzu fiskálních opatření ruské vlády na modelu agregátní poptávky a agregátní nabídky. Další důležitým bodem praktické části je analýza subjektivního názoru vedení podniků na daňovou zátěž v Ruské federaci.
Vedoucí práce: Jindřich Soukup
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses