Podnikatelský plán posilovny - Wolf gym - Šimsa, Jakub (2017)
Cílem bakalářské práce je vyhodnocení a zpracování podnikatelského plánu na založení a provoz fitness centra v Praze. Teoretická část je zaměřena na základní informace o podnikatelském plánu, který vychází z teoretických poznatků a informací obsažených v odborných článcích. Rovněž vysvětluje podstatu podnikatelského plánu a objasňuje principy aplikovaných metod. V praktické části je sestaven realistický podnikatelský plán pro zřízení a provoz fitness centra, který je zpracován na základě provedeného průzkumu trhu prostřednictvím dotazníku, PEST analýzy, Porterova modelu pěti konkurenčních sil a SWOT analýzy.