Podnikatelský plán posilovny - Wolf gym - Šimsa, Jakub; Sieber, Patrik, 1977-; Machek, Ondřej, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem bakalářské práce je vyhodnocení a zpracování podnikatelského plánu na založení a provoz fitness centra v Praze. Teoretická část je zaměřena na základní informace o podnikatelském plánu, který vychází z teoretických poznatků a informací obsažených v odborných článcích. Rovněž vysvětluje podstatu podnikatelského plánu a objasňuje principy aplikovaných metod. V praktické části je sestaven realistický podnikatelský plán pro zřízení a provoz fitness centra, který je zpracován na základě provedeného průzkumu trhu prostřednictvím dotazníku, PEST analýzy, Porterova modelu pěti konkurenčních sil a SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses