Podnikatelský plán - Hájek, Jindřich; Velinov, Emil; Malý, Milan, 1936-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro novou firmu, která bude poskytovat venkovní lasergame a únikovou hru a slouží i ke zhodnocení realizovatelnosti a funkčnosti zvoleného podnikatelského nápadu. Diplomová práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popsány věci týkající se podnikání a sestavení podnikatelského plánu. Praktická část navazuje s detailním podnikatelským plánem, který je sepsán podle struktury uvedené v teoretické části. Jako první je popsána podnikatelská příležitost, jsou představeny cíle, provedena je analýza trhu, konkurence a dodavatelů a jako poslední je představena marketingová a obchodní strategie společně s finančním plánem. Na závěr je projekt vyhodnocen a díky získaným výsledkům bude realizován v červenci 2017.
Vedoucí práce: Emil Velinov
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses