Analýza společenské odpovědnosti vybrané banky dle modelu C2S - Vrbová, Tereza; Plášková, Alena, 1949-; Hyks, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá společenskou odpovědností a udržitelným rozvojem ve skupině ČSOB. Cílem práce je zhodnotit úroveň nastavení CSR aktivit ve skupině ČSOB prostřednictvím vytvoření Podkladové zprávy Národní ceny ČR za CSR a jejího následného vyhodnocení s využitím modelu Committed to Sustainability. V první části práce je teoreticky popisován koncept společenské odpovědnosti organizací spolu s popisem hlavních principů a přínosů, dále jsou uvedeny standardy použitelné při hodnocení CSR aktivit a v neposlední řadě možnosti reportování o CSR aktivitách. Ve druhé části je aplikována teorie na příklad skupiny ČSOB, je vytvořena Podkladová zpráva, která je následně vyhodnocena. Tato zpráva podává pravdivý obraz o stavu společenské odpovědnosti a udržitelného rozvoje ve skupině ČSOB. Na základě tohoto hodnocení jsou v závěru práce vymezeny silné a slabé stránky a oblasti ke zlepšení.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses