Získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti České aerolonie, a.s. - Vlčková, Veronika (2017)
Bakalářská práce se zabývá získáváním a výběrem zaměstnanců ve společnosti České aerolinie, a.s. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část je zaměřena na shrnutí teoretických poznatků z oblasti personálních činností a výběru zaměstnanců. Praktická část je zaměřena na představení společnosti a popis konkrétních procesů získávání a výběru zaměstnanců v podniku. Cílem práce byla identifikace silných a slabých stránek společnosti v oblasti vybraných personálních činností. V práci byly použity metody zjišťování procesů: dotazníkové šetření, rozhovory poskytnuté manažerkou lidských zdrojů a analýza interních materiálů. Přínosem práce byly návrhy na zlepšení personálních procesů a zefektivnění činností.