Spotřebitelský úvěr a jeho regulace - Tuháčková, Linda (2017)
Bakalářská práce se zabývá spotřebitelskými úvěry jednak z regulatorního, tak i z praktického hlediska ilustrovaného na příkladech aktuálních nabídek bankovních i nebankovních poskytovatelů působících na českém finančním trhu. Hlavním cílem práce je pomocí komparace zjistit finanční výhodnost vybraných poskytovatelů a poukázat na změny týkající se nového zákona o spotřebitelském úvěru. V teoretické části dále definuji základní pojmy související s vybraným tématem.