Spotřebitelský úvěr a jeho regulace - Tuháčková, Linda; Schlossberger, Otakar, 1958-; Fleischmann, Luboš, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce se zabývá spotřebitelskými úvěry jednak z regulatorního, tak i z praktického hlediska ilustrovaného na příkladech aktuálních nabídek bankovních i nebankovních poskytovatelů působících na českém finančním trhu. Hlavním cílem práce je pomocí komparace zjistit finanční výhodnost vybraných poskytovatelů a poukázat na změny týkající se nového zákona o spotřebitelském úvěru. V teoretické části dále definuji základní pojmy související s vybraným tématem.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses