Analýza dopravcov v osobnej železničnej doprave v relácii Košice – Praha - Tisoň, Martin; Zelený, Lubomír; Bednář, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalárska práca sa zaoberá osobnou železničnou dopravou medzi hlavným mestom Českej republiky - Prahou a metropolou východného Slovenska - Košicami. Práca je zameraná iba na tento typ dopravy, ktorý patrí na danej trase medzi najvyužívanejšie. Bližšie sa práca zameriava na dopravcov, ktorí na danej trase podnikajú a na služby, ktoré svojim zákazníkom ponúkajú. Skúmanie a porovnávanie týchto služieb nám poskytne lepší pohľad na úroveň cestovania na danej trase a zároveň bližšie ukáže priebeh konkurenčného boja medzi dopravcami. Záver praktickej časti bude patriť zhodnoteniu daných služieb a stavu tohto typu dopravy na danej relácii.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses