Společenská odpvoědnost firem a její reportování v ČR - Tran, Thuy Trang; Plášková, Alena, 1949-; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat současný stav reportování CSR v České republice na základě sběru dat z různých zpráv o společenské odpovědnosti, které zveřejňují české nebo zahraniční firmy působící na českém území. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. První část je teoretická, zabývá se podstatou pojmů a přibližuje danou problematiku. Jelikož podstatná část se skládá z rozboru momentálního stavu vykazování CSR na našem území, tak bylo vhodné rozčlenit poslední kapitolu na dvě podkapitoly. Ta první se věnuje obecné charakteristice pojmu společenské odpovědnosti firem a ta druhá se podrobněji zabývá otázkami s touto problematikou spojenými. Pro analýzu bylo vybráno deset reportů významných firem a z vyplývajících výsledků byl odvozen trend, kterým se firmy chovají při reportování CSR.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses