Ekologizace silniční dopravy - Češpivová, Andrea; Rathouský, Bedřich; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá emisemi a jejich vlivem na životní prostředí. První část je zaměřena především na opatření vedoucí ke snižování emisí. Jsou zde popsána jak ta legislativní, tak i některá technologická. Další část pojednává o problematice paliv, jejich výhodách a nevýhodách. V závěru je provedena analýza pomocí využití metody TOPSIS. Jedním z hlavních cílů této práce je porovnat vybrané druhy paliv a zhodnotit je zejména vzhledem ke škodlivosti na životní prostředí.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses