Socioekonomické a kulturní dopady světelného znečištění - Záhejská, Regina; Lindner, Milan; Prokůpek, Marek, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Téma se věnuje stále aktuálnější problematice světelného znečištění. Předmětem bakalářské práce je analýza a zhodnocení současného stavu světelného znečištění v České republice, přičemž práce samotná je zaměřena na konkrétní ukázku dostatečně zjevného výskytu světelného znečištění v praxi. Cílem práce je identifikace významných negativních dopadů světelného smogu po stránce environmentální, socio-kulturní a ekonomické, s aplikací na zvolené město v ČR, ve kterém je výskyt světelného znečištění největší. V závěru práce jsou uvedeny formulace v praxi realizovatelných návrhů a doporučení na eliminaci alespoň některých z identifikovaných negativních dopadů světelného smogu.
Vedoucí práce: Milan Lindner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses