Hodnocení rekvalifikačního kurzu "Účetnictví a daňová evidence" z hlediska uplatnění absolventa v podnikové praxi - Kolečářová, Andrea (2017)
V aktuální fázi vývoje společnosti můžeme hovořit o tzv. znalostní společnosti, která je důsledkem větší komunikační propojenosti lidí. Jednou z podmínek rozvoje znalostní společnosti je celoživotní vzdělávání jejích členů. Tato diplomová práce pojednává o rekvalifikačním kurzu jako o jedné z možností dalšího vzdělávání. Jejím cílem je zhodnotit formu vedení vybraného kurzu účetnictví a posoudit, jakou šanci má absolvent na uplatnění.