Hodnocení rekvalifikačního kurzu "Účetnictví a daňová evidence" z hlediska uplatnění absolventa v podnikové praxi - Kolečářová, Andrea; Berková, Kateřina, 1984-; Fišerová, Marie, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
V aktuální fázi vývoje společnosti můžeme hovořit o tzv. znalostní společnosti, která je důsledkem větší komunikační propojenosti lidí. Jednou z podmínek rozvoje znalostní společnosti je celoživotní vzdělávání jejích členů. Tato diplomová práce pojednává o rekvalifikačním kurzu jako o jedné z možností dalšího vzdělávání. Jejím cílem je zhodnotit formu vedení vybraného kurzu účetnictví a posoudit, jakou šanci má absolvent na uplatnění.
Vedoucí práce: Kateřina Berková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finanční inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses