Strategická a finanční analýza firmy Penam, a.s. - Biryukova, Ganna; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finanční situace společnosti Penam, a. s. za období 2011-2015 s následnou prognózou do budoucnosti. Práce je rozdělená do tří částí, jimiž jsou metodická, praktická a prognóza budoucího vývoje. První část krátce popisuje základní metody a techniky potřebné k analýze. Druhá část zahrnuje samotnou finanční analýzu, jejíž výsledky budou pak srovnány s konkurencí, a hodnocení finančního zdraví podniku pomocí bankrotních a bonitních modelů. Poslední část je zaměřená na strategickou analýzu a následnou prognózu tržeb.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses