Zavedení nové výroby v konkrétním podniku - Wild, Jan (2017)
Cílem práce je zmapovat veškeré možné vybavení, které lze pořídit pro novou výrobu (výrobkovou řadu). Doporučit optimální vybavení pro zavedení výroby. Zmapovat kritické činnosti po zavedení výroby, které by mohly ohrožovat plynulost výrobní linky.